dobozos furgon bérlési furgon kölcsönzők


Adja le az ajánlatkérést most on-line! Sikeres ajánlatkérés után a térképen megmutatjuk Önnek a furgonkölcsönzők telefonszámait és weboldal címeit is! További előny, hogy az ajánlatkérő e-mailben kilistázzuk Önnek azokat a furgon bérbeadókat, akiknek az ajánlatkérést elküldtük! A linkekre kattintva Google térképen jelennek meg a kölcsönzők telephelyei.

Dobozos felépítmény

Zárt fix felépítményű jármű

Értelmezésünkben a dobozos felépítménybe tartoznak a VAN-ek, furgonok és természetesen a valódi dobozos felépítmények is, kamionok.

 • VAN: személyautókból átalakított 2 személyes korlátozott befogadó képességű kisteherautók.
  Jellemző típusok: Opel Corsa Van,Opel Combo, Ford Fiesta Van, Ford Transit Connect, Volkswagen Polo Van, Volkswagen Caddy, Fiat Punto Van, Peugeot Partner, Mercedes Citan stb.
 • furgonok: zárt dobozos 3,5t összgördülő tömegő 1,2 - 1,5 t hasznos teher szállításra alkalmas kisteherautók. "B" kategóriás jogosítvánnyal vezethető
  Sokan kisbusznak hívják őket, pedig azok számunkra a furgonok személyszállító változatait jelentik.
  Volkswagen Transporter, Volkswagen Crafter, Ford Transit, Peugeot Boxer, Fiat Ducato, Citroen Jumper, Mercedes Vito, Mercedes Sprinter, Iveco Turbo Daily, Renault Master stb.
 • dobozos teherautók: alvázzal tendelkező és külön dobozos felépítményű 3,5 - 7,5t - 18t kamionok
  fenti típusok alvázas-fülkés-felépítményes változatais és természetesen MAN, IVECO, MERCEDES stb. teherautók, kamionok 3,5t felett már nem elegendő a "B" kategóriás jogosítvány

Doboz teherautók kiválóan alkalamasak szervízautónak, hiszen a dobozos felépítmény belül bepolcozható, kellő méretű raktér esetén még egy hosszú látrát is be lehet pakolni. Sok dobozos furgonra szerelnek tetpcsomagtartót is, ami re szerelési anyagokat, csöveket, lemezeket szoktak rögzíteni.

Speciális dobozos a hűtős és fagyasztós változat, amelyek külön kategóriát képeznek.

Még több tipp, hogy miért érdemes dobozos teherautót bérelni!További érvek a furgonbérlés mellet.

Miért érdemesebb furgon kölcsönözni, mint sajátot vásárolni?


on-line furgon bérlés ajánlatkérés egyszerre több furgonkölcsönzőtől

Az aláhúzással jelzett szövegekre kattintva további adatokat adhat meg, a pontosabb ajánlatok érdekében
pl.: konkrét típus, paramétereken belül adhatja meg a bérleni kívánt kisbusz, furgon márkáját, elvárt felszereltséget stb.
Amennyiben Ön 6-9 személyes mikrobuszt keres, látogasson el a kisbuszberles.org weblapunkra! Itt teherautóra, furgonra kérhet ajánlatot.
ajánlatkérő

minőségi elvárásaim

megyék
Cégadatok, ajánlathoz, számlázáshoz
Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!
Popupcélország(ok):


cím:


igények gépjárművel szemben
raktér méretek [cm] H x Sz x M
xxbiztonsági kód


A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Furgon bérlés ajánlat kérés. Gyorsan, több furgon kölcsönzőtől egyszerre. Furgonbérlés fuvarozáshoz, furgon kölcsönzés költözéshez, furgon bérlet szállításhoz: furgonberles.org.

Furgon kölcsönzők: furgon bérlés országosan.

 

Ha ön Budapesten keres bérelhető kisteherautót, akkor Budapestei furgon kölcsönzőket itt találja meg.

Furgon bérlés. Kínálatunkban több furgon kölcsönző különböző márkákból és típusokból álló furgonjai bérelhetőek. Ajánlatkérését egyszerre több furgon bérbeadónak eljuttatjuk, de csak azonknak, amely flottája az Ön igényeit ki tudja elégíteni.

Takarítson meg időt azzal, hogy furgon bérlés ajánlatkérést csk egyszer fogalmazza meg, nem keresgéli a kapcsolattartókat a furgon kölcsönzők weboldalain, haem egyszerre többnek is kiküldi azt a furgonberles.org weboldalán keresztül.

Furgon bérlés költözéshez, furgon bérlés fuvarozáshoz, furgon kölcsönzés on-line.

Furgont bérbeadó partnerek jelentkezését várjuk!
Kérjük regisztrálja kölcsönzőjét és furgon flottáját, hogy az furgonbérlés ajánlatkéréseket Önnek is el tudjuk juttatni.
Kisteherautó, furgon, pick-up, transporter bérbe adás.

Copyright 2013 © FaXuniL Kft. Adószámunk: 13017996-2-13.
Kérjük, hogy furgonbérlését az ajánlatkérő űrlappal adja le!
H-2220, Vecsés, Város utca. 2. Tel.: +36-30-256-8255 furgonberles@faxunil.eu

dobozos furgon kölcsönzés, hűtős furgon bérlés, ponyvás furgon kölcsönzés, fagyasztós furgon bérlet

Furgonkölcsönzők országos szaknévsora